Változáskártya

A változás az életünk egyik legjellemzőbb jelensége, mégis, néha ellenállunk, tartunk tőle, vagy éppen időnként mi magunk szeretnénk, ha az állóvízből kiléphetnénk, ha történne valami, ha elindulnának a dolgok.
Ez a kártyacsomag azok számára különösen hasznos, akik az utóbbi csoportba tartoznak, hiszen pontosan az a célja, hogy segítse a változások beindulását, méghozzá erőfeszítés nélkül, a tudatalattira hatással. 
Hogyan született meg a Változáskártya? 
A kártyákon szereplő mondatokat jó ideig használtam magamnak összeírva, amikor is úgy éreztem, hogy egy nagyon jó barátomnak és az ügyfeleimnek is szüksége lenne rájuk. Számukra szükséges volt, hogy magyarázatokat is adjak a szuggesztív üzenetekhez, és miután náluk is nagyon hamar óriási változások álltak be, úgy gondoltam, másoknak is hasznos lenne ez a gyűjtemény. Így született meg a pakli, amit azóta már több százan használnak napi rendszerességgel.
Ha Te is úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy a sorsodat még inkább saját kezedbe vedd, és készen állsz a transzformációra, akkor kattints a Rendelés gombra!
1.png

🤷‍♂️Lassan úgy érezzük, ha nem vagyunk jól és boldogan ebben a helyzetben, akkor velünk van a baj. 

🤷‍♀️🤷‍♂️Megvan mindenünk, mégis depressziós gondolatokkal küzdünk.

👣Legbelül érezzük mindannyian, hogy valami másként kellene, hogy legyen. Hogy jönnie kell egy áttörésnek, egy változásnak, ami után minden a helyére kerül.

Nos, valójában ez is egy folyamat. Lehet, hogy hirtelen, látszólag „véletlenül” történik meg, és az is lehet, hogy elébe mehetünk a dolgoknak. 

👥A Változáskártya abban segít neked, hogy elindulj ezen az úton az ölbe tett kézzel várakozás helyett. 

 

Ha ezeket a tanításokat befogadjuk, egyben a felelősséget is vállaljuk az életünkért, az abban zajló eseményekért, a benne lévő emberekért, az érzéseinkért, tetteinkért, eredményeinkért.

Ezért ez a tudás csak azoknak való, akik erre már készen állnak.

2.png

'OK'

A jelenlegi helyzetben minden nap kimegyek a kedvenc helyemre és végigolvasom az összes kártyát. Minden nap van 5-6 kártya, ami szinte "fejbe vág", olyan felismeréseket ad. Minden nap másik. Pedig már ismerem az összes kártyát. 

— B., 47 éves

változáskártya leírás_weboldal.png

A Változáskártya ára: 3500 Ft (+Postaköltség: 250 Ft. )

MEGRENDELEM!

A Változáskártya már digitális formában is elérhető! Az alábbi linkre kattintva egy gombnyomással a Tiéd lehet! 

https://webuni.hu/kepzes/valtozastrening