Változáskártya

1.png
 
 
 
 
 
 
 
A változás az életünk egyik legjellemzőbb jelensége, mégis, néha ellenállunk, tartunk tőle, vagy éppen időnként mi magunk szeretnénk, ha az állóvízből kiléphetnénk, ha történne valami, ha elindulnának a dolgok.​

Volt már, hogy úgy érezted,

  • ha az adott helyzetedben nem vagy jól és boldogan, akkor veled van a baj?

  • megvan mindened, mégis depressziós gondolatokkal küzdesz...

  • legbelül érzed, hogy valami másként kellene, hogy legyen.

  • hogy jönnie kell egy áttörésnek, egy változásnak, ami után minden a helyére kerül.

 

A változás is egy folyamat. Lehet, hogy hirtelen, látszólag „véletlenül” történik meg, és az is lehet, hogy elébe mehetünk a dolgoknak. ​

A Változáskártya abban segít neked, hogy elindulj ezen az úton az ölbe tett kézzel várakozás helyett. 

Ez a kártyacsomag célja, hogy segítse a változások beindulását, méghozzá erőfeszítés nélkül, a tudatalattira történő, jól célzott hatással.

2.png
47.png
48.png

Ha ezeket a tanításokat befogadjuk, egyben a felelősséget is vállaljuk az életünkért, az abban zajló eseményekért, a benne lévő emberekért, az érzéseinkért, tetteinkért, eredményeinkért.​

 

Ezért ez a tudás csak azoknak való, akik erre már készen állnak.

Ha Te is úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy a sorsodat még inkább saját kezedbe vedd, és készen állsz a transzformációra, akkor kattints a "Megrendelem" gombra, vagy bármelyik kártyára!

négyf.png

Horváth Brigi vagyok, a változáskártya megalkotója. Másfél évtizede foglalkozom a hozzám forduló felnőttekkel és gyerekekkel, a különféle élethelyzetek előre lendítése, az elakadások feloldása kapcsán. Az olvasást, egyéni fejlődést és a személyes kapcsolódást nagyon fontosnak tartom, ugyanakkor egy olyan segítséget is szeretnék adni a hozzám fordulóknak, amelyet könnyen, erőfeszítés nélkül használhat, és amivel szinte észrevétlenül képes löketet adni a pozitív irányú előrelépésnek az élet bármely területén.

brigi1.jpg

Hogyan született meg a Változáskártya?

 

A kártyákon szereplő mondatokat már jó ideje használom. Kezdetben egy kis füzetbe gyűjtögettem a számomra legfontosabb alapvetéseket. A 2018-as év vége felé az egyik nagyon jó barátomnak eléggé nagy elakadása volt.  Lemásoltam neki a mondataimat, aminek nagyon örült, és el is kezdte olvasgatni őket.

Pár nap múlva, kávézás közben árulta el, hogy olvasgatja, olvasgatja, de bizony nem mindig érti, hogy egyik-másik mondat pontosan mit is jelent, vagy hogy miben segít neki. ​Ekkor készültek el a rövid magyarázatok, amelyek a kártyák hátoldalán találhatóak. Innen már csak egy lépés volt, hogy a hozzám fordulóknak is át tudjam adni ezt a hasznos eszközt - így született meg mai formájában a VÁLTOZÁSKÁRTYA.​

6.png
7.png

A kártyák kis méretükből adódóan könnyen magunkkal vihetők, sokan a pénztárcájukba teszik, vagy befotózzák az aznapi üzenetet, és ezáltal naponta többször is rápillantanak.

Ilyenkor már az is dolgoztatja a tudatalattit, hogy rápillantunk, még ha el sem olvassuk, amikor feloldjuk a telefonunkat vagy használjuk a pénztárcánkat.

otthoni munkavégzés esetén a tapasztalatom szerint érdemes a munkafelület közelében elhelyezni a napi kártyát. 

'OK'

A jelenlegi helyzetben minden nap kimegyek a kedvenc helyemre és végigolvasom az összes kártyát. Minden nap van 5-6 kártya, ami szinte "fejbe vág", olyan felismeréseket ad. Minden nap másik. Pedig már ismerem az összes kártyát. 

— B., 47 éves

ár.png