Referenciák, tapasztalatok, visszajelzések

2020.

Jackson Thomas, golf Junior válogatott

“Sokan figyelmeztettek, hogy a golf egy olyan sport ahol egy bizonyos szint után már nem elég a szorgalom, a technikai edzések és a versenyek sokasága. Egy szint után, a játék fejben dől el.

Bevallom nem is értettem sokáig, hogy ez mit jelent? Amikor az anyukám javasolta, hogy keressük fel Brigit, nem is tudtam hogy pontosan mit várjak ezektől a találkozóktól. Miről fogunk beszélgetni?

Az első alkalom után viszont varázslatos módon sokminden kikristályosodott előttem, tisztábban láttam és elkezdtem jobban tájékozódni önmagamban és az eseményekben. Már alig vártam a következő alkalmakat.

Amikor elkezdődött a versenyszezon és már valóban egyre nehezebb volt a dobogóra kerülnöm, nagyon jó volt, hogy Brigihez fordulhattam aki mindig fejben és lélekben is újra és újra “összerakott”, hogy a következő versenyre újult erővel indulhassak neki.

Sokat tanultam önmagamról, nagyon hasznosak voltak a tippek/technikák amiket megismerhettem és jó volt hogy ezen a lelki hullámvasúton megtanított Brigi “kapaszkodni".
Az idei célom az volt, hogy bekerüljek a junior golf válogatott keretbe. Köszönöm Brigi, hogy segítettél ezt elérni!”

Thomas Jackson

2020.

Szabó Anna, kézilabdázó, NEKA

Nagyon sokáig nem hittem abban, hogy a mentális felkészültség legalább annyira fontos, mint a fizikai. Ebben a szezonban a Nemzeti Kézilabda Akadémia játékosa lettem, de az elején nem úgy alakult minden ahogy terveztem. Furcsa volt, hogy az ország minden részéről jöttek kézilabdázók, akik mind csapatuk legjobbjai voltak. Az elején még azt gondoltam, hogy csak az új közeget kell megszokom és majd utána belelendülök, de nem így történt. Egy idő után éreztem, hogy nem megy a játék, sokszor megsérültem és a kézilabdát sem élveztem annyira mint régen. Nagyon sokat izgultam a meccsek és az edzések miatt egyaránt. Mindenképpen meg akartam oldani ezt a problémám, ezért felkerestem Brigit, aki a mai napig nagyon sokat segít és ezért nagyon hálás vagyok neki. Megtanított különböző technikákra, amiket rendszeresen használok. Nagyon sokat segít, amikor egy fontos meccs előtt el tudok hozzá menni. Sokkal magabiztosabb és céltudatosabb vagyok, amióta járok hozzá. Briginek hála sikerült újra jó teljesítményeket nyújtanom és nem tudom neki megköszönni azt a rengeteg segítséget, amit Ő adott.

Szabó Anna

2019.

Hársfalvi Júlia, nyártól Siófokra igazoló, korábbi magyar bajnok, Magyar Kupa-győztes és BL győztes kézilabdázó

"Számomra nagyon meghatározó, hogy ne csak fizikálisan, hanem mentálisan is felkészült legyek. Ennek érdekében többféle technikát/módszert is kipróbáltam már, a nekem megfelelőt keresve. Egy kedves barátom által ismerhettem meg Brigit és bátran kijelentem, már az első alkalomnál kiderült, hogy módszere milyen közel áll a gondolkodásmódomhoz. Rövid idő alatt sok újdonságot, rengeteg hasznos dolgot ismertem és tanultam meg, feladatokkal kiegészítve. Brigi a lehető legjobb módon segít és támogat utamon, amiért nagyon hálás vagyok!"

Hársfalvi Julcsi

2019.

Korsós Dorina Győri Audi Eto (jelenleg: Tus Metzingen) többszörös válogatott, magyar bajnok, Magyar Kupa és  BL-győztes kézilabdázója

A kézilabda gyerekkorom óta fontos része az életemnek, amint egyre közelebb kerültem a profi sporthoz rájöttem, hogy az erőnlét mellett a mentális stabilitás is elengedhetetlen. Erre leginkább akkor lettem figyelmes, amikor térdsérülések sorozatával bajlódtam. Sokadik műtétem után felismertem, hogy profi segítségre van ahhoz szükségem, hogy fejben újra felépítsem magam és tudjak bízni a testemben. Ekkor hallottam először Brigiről és a módszeréről ezért egyből felvettem vele a kapcsolatot. Első beszélgetésünk alkalmával teljes bizalommal fordulhattam hozzá. Már néhány alkalom után is éreztem a jelentős változást és megerősödést fejben. Ennek köszönhetően korábbi sérüléseimet már annyira ki tudom zárni, hogy edzéseken és mérkőzéseken is maximumot tudok nyújtani. A továbbiakban is Brigi segítségével folytatom a mentális felkészülést.

Korsós Dorina

2019.

Novothny Soma Többszörös utánpótlás válogatott, jelenleg Újpest FC játékos (kölcsönben Busan IPark FC)

Mikor először találkoztam Brigivel, bevallom őszintén kicsit szkeptikus voltam, hiszen több fajta mentális trénernél voltam már a pályafutásom során, de soha nem jártam 5-7 alkalommal tovább senkihez! Valahogy úgy voltam vele, hogy néha segít néha nem! Aztán tavaly decemberben elmentem Brigihez és túlzás nélkül az első alkalom után teljesen megváltozott a gondolkodásom mind a fociban mind pedig az életben! Teljesen pozitív lettem, úgy próbáltam látni a dolgokat és ezáltal minden más sokkal
Pozitívabb is lett az életemben. Azóta is már külföldön játszom, de két hetente hívom, beszélek vele és tanulok
Tőle mindig újat és újat! Sokkal könnyebben kezelem a nehezebb időszakot, és nem egyszer volt, hogy meccs előtt kicsit alul éreztem az önbizalmam, felhívtam és másnap gólt gólokat szereztem vagy jól ment a játék! Én csak ajánlani tudom minden sportolónak, aki duzzadó önbizalmat és pozitív életvitelt szeretne

Novothny Soma

2019.

Gyeviki Nóra tájfutó

"A tájékozódási futás elég összetett sport: nem csak fizikailag kell megküzdeni a távval, szintkülönbséggel és az időjárás viszontagságaival, hanem folyamatosan agyban is ott kell lenni. Az erdő közepén csak a térkép és a tájoló van a segítségedre, hogy megtaláld a következő pontot, majd a célt a végén – a lehető legrövidebb idő alatt. Pont ez a fizikai és intellektuális kihívás az, ami minden versenyt egyszeri, megismételhetetlen kalanddá tesz. Emiatt szerettünk bele a sportba rögtön, amikor a gyerekeket az első edzésekre, versenyekre elvittük. 
De éppen ez a komplex igénybevétel jelent kisebb (vagy nekem nagyobb) hátrányt, ha felnőttfejjel igyekszünk sikeresen teljesíteni a sportágban, hiszen ami gyerekként észrevétlenül válik készséggé (a térkép olvasása, a két- és háromdimenzió váltogatása, a legjobb útvonal kiválasztása másodpercek alatt), azt később kitartó munkával lehet elsajátítani. Az eredményességhez nagyon nagy szükség van a mentális munkára, hogy bízzunk magunkban, amikor döntéseket hozunk a vadonban, hogy ne essünk kétségbe egy nagyobb hibát vétünk vagy váratlan vészhelyzet lép fel. A fizikai fáradtsággal egyenes arányban csökken a koncentráció, ami még rosszabb teljesítményhez vezethet.
Azért kerestem fel Brigit, hogy konkrét eszközöket kaphassak a fókusz folyamatos fenntartásához, a kezdeti „hátrányok” leküzdéséhez – ahhoz, hogy a sok örömet nyújtó sportban ne csak hobbi szinten legyek jelen, hanem amatőr, igazolt sportolóként is egyre jobb eredményeket érhessek el. Bár még az út elején járok, de igyekszem minél többet gyakorolni a tanult mentális technikákat – és ennek hatásait a legutóbbi versenyeken már tapasztaltam is! "

Gyeviki Nóra

2020.

Inhof Lili, triatlon

Nagyon örülök, hogy megismertem Brigit! Akkor éreztem azt, hogy elmegyek hozzá, amikor már nagyon nem jó úton haladtam (többen is figyelmeztettek): egy nap többször is edzettem és ez mellett nagyon keveset és egyoldalúan ettem. Mindennap úgy ébredtem, hogy már előre elterveztem, mikor tudok plusz edzést csinálni és ebbe nagyon belefáradtam! Egyre rosszabbul mentek az edzések. Ekkor kezdtünk el együtt dolgozni Brigivel, akinek nagyon köszönöm, hogy segített. Megtanította, hogy fejben is ugyanúgy fontos ott lenni - akár egy edzésen, akár egy versenyen - mint fizikailag! Már tudom, hogy pontosan mit tegyek, ha valamiben nem a jót látom meg először. :) Biztos vagyok benne, hogy amit tanultam, maximálisan fogom használni is! Köszönöm!

Frissítés: Lili azóta több versenyén is dobogós helyezéseket ér el. 

Inhof Lili

2020.

Pataki Zsanett: üzletasszony, két eleven ikerfiú édesanyja

"Nem azért írom ezeket a sorokat, mert a barátom (pedig, de jó lenne, mindenkinek kellene receptre egy Brigi). Hihetetlen, hogy kis városunk milyen kincseket rejt, és van egy hely, ahol olyan profizmussal, szakértelemmel találkozol, hogy az első perctől tudod, jó kezekben vagy. Olyan könnyedséggel mutatja meg az utad, nyit ki olyan ajtókat, amit nem is sejtetted, hogy benned van. Ugyanakkor gyakorlati tanácsokat adva, kommunikációs technikákat gyakorolva, olyan eszközt ad a kezedbe, amit bármikor előhúzhatsz a fiókból. Tudja, milyen könyvet vegyél le a polcról vagy melyik meditáció amelyik neked leginkább segít most. Köszönöm!"

"Nagyon jó, hogy jöttél nekem és bizonyára másnak is"

Pataki Zsanett

2019.

Véh Balázs golfozó 

2019. június elején kezdtem el tudatosan foglalkozni a golf mentális és pszichés vonatkozásaival Brigi segítségével. A foglalkozásokat nagyon élveztem, azóta is folyamatosan kommunikálunk, nyomon követjük a fejlődésemet, számos hasznos tanácsot kapok. Az eredmények magukért beszélnek. Lássuk a számokat amolyan „előtte – utána” szemléletben 6 hét közös munka után:

-handicap: 14,2 – 13,2

-ranglista helyezés: 53 - 30

-legjobb bruttó score versenyen: 86 (Forest Hills, Vadrózsa) – 83 (Vadrózsa, Old Lake)

-legjobb bruttó score edzésen: 82 (Forest Hills, Vadrózsa) – 76 (Forest Hills)

-legrosszabb bruttó score 2019-ben: 95 (Forest Hills) – 92 (Balatonudvari)

Ezek mellett egyéni legjobbat játszottam minden pályán, ahol azóta megfordultam: Forest Hills, Vadrózsa, Balatonudvari, Imperial, Old Lake, Pannónia. És a legfontosabb, hogy sokkal jobban élvezem a játékot, mint eddig bármikor!

Véh Balázs

2019.

Farkas László edző, Veszprém

Örülök, hogy megismertem Brigit. Új impulzust kerestem, illetve végzett agykontrollosként kíváncsi voltam, hogy milyen pluszt adhat nekem ez a mentális tréning. Nem csak versenyzőknek, edzőknek, hanem tényleg mindenkinek ajánlom, ugyanis nem csak a sport területén, hanem a magánéletben is remekül jön az a tudás, amit Brigi átad a beszélgetések, foglalkozások során. Ráadás, hogy erősödött az intuíciós képességem, és/vagy jobban odafigyelek erre is.

Farkas László

2018-2019.

Kajdon Blanka, ifjúsági válogatott kézilabdázó, NEKA

A tavalyi év volt a legsikeresebb évem az eddigi kézilabdás pályafutásom alatt.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia játékosa lettem, rengeteget fejlődtem és sokat bizonyítottam. Csapat szinten megnyertük a magyar bajnokságot, a serdülő Európa bajnokságról is elhoztuk hazánknak az első helyet, és a torna MVP-jének választottak. Egy év leforgása alatt olyan sikereket értem el, amiről ezelőtt csak álmodni mertem. Egyre magabiztosabbnak éreztem magam.

Szeptemberben egy új szezon kezdődött, amely új kihívásokat hozott magával. Felkerültem egy idősebb korosztályhoz, új csapatba. Az első hónapban még élveztem a szokatlan próbatételeket, azt hogy a kapusok kivédik a lövéseimet, hiába dobok ugyan akkora erővel és technikával, mint azelőtt, vagy, hogy nagyobb lendülettel, még dinamikusabban kell a cseleznem, hogy meg tudjam verni a védőket. Azonban ahogy telt az idő azt éreztem, hogy nem haladok semerre. Egy hullámvölgybe kerültem, amiből nem tudtam kimászni. Egyre többet izgultam meccseken, sőt még edzéseken is. Nem tudtam játszani a saját játékomat, azt éreztem epizódszereplő lettem. Meg akartam oldani a problémám, viszont ehhez segítségre volt szükségem. Brigi akkor is és most is nagyon sokat segít abban, hogyan változtathatom meg a gondolkozásomat, hisz ez a titka az egésznek. Átirányította a figyelmemet, amely sokkal motiváltabbá, magabiztosabbá és erőssebbé formált. Elkezdtem megint élni a pályán és a kezdeti nehézségeknek már nyoma sem volt. Idő kellett, míg megtanultam a technikákat és azt a fajta profi felkészülésmódot, amibe bevezetett. Azóta a fontosabb megmérettetések előtt mindig készülök fejben, elképzelem, hogy kellően magabiztos vagyok, és hogy lendületesen, okosan irányítom a csapatot.

A szezon vége előtt megsérült az egyik kulcsjátékosunk. Tudtam, hogy az én feladatom lesz, hogy többet vállaljak, hogy pótoljam őt. Egy héttel az Ifi négyed döntő előtt elkezdtem készülni fejben a hétvégére. Minden nap átgondoltam, mit fogok majd csinálni és azt, hogyan akarok majd felmenni a pályára. Döntő helyzetben odaálltam hetest lőni, mert tudtam, hogy ez már megtörtént velem és meg fogom csinálni.... Belőttem és a döntőbe jutottunk.

A tavalyi évhez képest idén sokkal tudatosabb vagyok, így a célomat is tisztábban látom. Meccsek végén leírom az érzéseimet egy meccsértékelőbe, amely segítségével könnyebben lezárok egy-egy mérkőzést. Mindezek mellett megtanultam azt, hogy arra kell koncentrálnom, amire ráhatásom van.

A sportban a sikerek mellett a kudarcokat is egyaránt fel kell dolgoznunk. Ezalatt az idő alatt rengeteget tanultam arról, hogy ezeket az érzéseket és eseményeket hogyan fordítsam a javamra.

Kajdon Blanka

2019.

Hamerli Csenge, triatlon

"Brigi nagyon köszönöm, hogy megtanítottal ezekre a módszerekre, mert azóta mióta ezeket minden nap gyakorlom, azóta minden edzésen megdicsérnek."

Hamerli Csenge

2020.

Varga Vera, triatlon

Életem nehéz időszakában kerestem meg Brigit, közeli hozzátartozó elvesztése, valamint ennek feldolgozásában éreztem, hogy segítségre lenne szükségem. Azzal tisztában voltam, hogy a gyász egy természetes folyamat, s engedtem is, hogy dolgozzon bennem, de mindemellett ott voltak a mindennapos feladatok, család, gyermek, anya, feleség, munka, háztartás, valamint a sport, s természetesen az ezzel kapcsolatos napi szintű teendők.

Megesik ilyenkor, hogy az ember magába roskad, a saját gondolataira összpontosít, s ezek az elsősorban negatív gondolatok spirálként zseníroznak, s szinte észrevétlen kúsznak be gondolatainkba, majd cselekedeteinkbe. Alapvetően nem vagyok negatív beállítottságú, de éreztem, hogy kell valami impulzus, mely átalakítja ezeket a pesszimista gondolatokat…, s ekkor jött Brigi!!!

Úgy tudnám megfogalmazni, hogy szinte észrevétlen volt jelen, „gazoltunk”, majd új-, hasznos csírákat ültetett, melyek kikelve olyan változásokat hoztak, melyek segítségével már más szemszögből néztem a történéseket, a rám váró feladatok, kihívások (nem gondok) megoldását. Instrukciókat kaptam bizonyos helyzetek kezeléséhez, sikerül szituációkat, helytelen reakciókat átformálni, megváltoztatni. Kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, határozottabb lettem, nyitottabbá váltam, formálódtam, engedtem, sőt vártam az új kihívásokat.

Persze bőven van még hova fejlődni, hiszen egész életünkben folyamatosan tanulunk, s tanulnunk is kell, hogy megőrizzük fiatalosságunkat, de ha már az eddigieket nézem is a család, anyaság, a pedagógia, a munka, a sport, és a pozitív felfogás területén már rengeteget kaptam Brigitől.

Brigi kiapadhatatlan pozitív ötlettára, sokrétű gondolkodása rengeteget ad a mindennapokban, számomra felfoghatatlan kiapadhatatlan türelme, tettre készsége, s pozitív rálátása a kritikus helyzetekre, melyek segítségével teljesen más oldalról közelít helyzetekhez, melyek megoldásra várnak. Azt pedig nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindig lehet rá számítani, köszi Brigi!

Varga Vera

2020.

18 éves focista visszajelzése

"Nagyon hálás vagyok hogy pár éve elkezdtünk járni hozzád. Mindenre gondoltam, de arra nem hogy 180 fokos fordulatot vesz majd az életem es olyan lehetőségek nyílnak meg előttem amiről addig álmodni sem mertem. Mindezt annak köszönhetem, hogy egy olyan tudást adtál a kezünkbe ami kivételes. Nagyon halas vagyok ezért! A mai napig áldom az eget hogy nálad tanulhattam! Nagyon köszönök mindent! Nagyszerű ember vagy Brigi, igazi példakép! Meg egyszer nagyon köszönök mindent és szeretnem hogy tudd életem egyik legmeghatározóbb személyisége vagy! Nagyon-nagyon hálás vagyok hogy megismertelek. KÖSZÖNÖM!"

18 éves focista

2019.

Bíró Hanna, görkorcsolyázó és válogatott hosszúpályás gyorskorcsolyázó

Brigivel januárban találkoztam Veszprémben a ,,Hekkeld meg a teljesítményedet" tréningen. Bátran mondhatom, hogy azóta megváltozott az életem. A technikák, amiket Brigi tanított nekünk pár óra alatt, kivétel nélkül szuperül működnek. A kedvencem a vizualizálás azért, mert minden úgy történik a versenyeken, ahogy azt én szeretném és elképzelem. Azért fordultam Brigihez, mert a megmérettetéseken mindig egy kicsi hiányzott a boldogsághoz és a jó teljesítményhez. A tréning óta rendszeresen használom a technikákat és sikert sikerre halmozok. Január óta több bajnoki címet szereztem, mint valaha és sikerült megfutnom azokat a szintidőket, amelyek lehetővé tették, hogy bekerüljek a magyar hosszúpályás gyorskorcsolya válogatottba is. Ezeket mind Briginek köszönhetem.

Bíró Hanna

2019.

Fülöp Ádám ifjúsági olimpikon, kétszeres magyar bajnok, válogatott hegyikerékpározó,országúti kerékpározó

Brigit egy elég nehéz időszak kellős közepén hívtam fel. Sokan ajánlották köztük számos olyan ember, akiknek adok a szavára, ezért is választottam őt. Régóta érett már, hogy felkeressek valakit, aki mentális részről tudna nekem segíteni a nehezebb időszakokban. Sokáig nem igazán hittem az ilyenekben. Ez az első alkalom után azonnal megváltozott. Már 1,5 óra elteltével sok mindent másképp láttam. Mint említettem egy igen nehéz időszakot éltem meg ekkor, így nem lehetett könnyű dolga, de sikerült. Négy hétig jártam folyamatosan, de biztosan fogok még menni, valamint ha bármikor valami komolyabb probléma adódna, nyugodt szívvel tudom hívni. Segített megtalálni az elveszett motivációmat, kitűztük a céljaimat, és ami nekem az egyik legfontosabb, hogy megtanított kikapcsolni valamint abba a mentális állapotba kerülni, amikor a legjobban tudok teljesíteni. Bátran ajánlom mindenkinek, akár sportolóknak akár csak azoknak, akik a hétköznapjaikban nem érzik jól magukat. Amit még megemlítenék, hogy nem kell éppen problémádnak lenni, ahhoz hogy megkeresd. Amikor úgy érzed, hogy minden rendben, ő még akkor is sokat hozzá tud tenni!

Fülöp Ádám

2015-2019

Kalocsai Péter 11-szeres magyar bajnok teniszező

A vállam megsérült tavaly Augusztusban, kihagytam több hónapot, mindennapos gyógytornát igényel, amíg teniszezem, karrierem végéig, hogy elkerüljem a műtétet. Megsérült a lábam is és kihagytam 3 hetet. Néha-néha visszajött a fajdalom a vállamban egy-egy napra, de most májusban rásérültem komolyabban. Azt mondta az orvos, hogy 3-4 hétig ne teniszezzek egyáltalán, pedig következő héten mentem volna Milánóba. Eldöntöttem, hogy én menni fogok és mindent megteszek, hogy menjek és ezentúl minden kis dolgot a pályán kívül komolyabban veszek, mint eddig, mert rájöttem, hogy mit veszíthetek, ha ezeket elhanyagolom és nem sikerül, ,,nagy” játékosnak lenni. Az edzőim és a szüleim sem akartak és nem támogattak az ötletet, hogy menjek, mert nagy a kockázat. Végül sikerült rávennem őket, hogy kimenjek, legalább megpróbáljak játszani, maximum feladom, ha érzem, hogy fáj. Sok hét kihagyás után szinte 0 felkészüléssel elődöntőbe jutottam az év legerősebb nemzetközi versenyén, ahol a legjobbak vannak minden országból. Csak második szervát tudtam ütni, tudtam, hogy fejben extrán kell figyelnem, és alkalmaznom a Brigitől tanult mentális technikákat, például, hogy elengednem egyből, ha a szervám miatt bukom a pontokat sorban. Minden este elképzeltem a következő napi meccsemet, elképzeltem, hogy jól megy, jó a vállam és minden jó. Meccs közben csak a következő pontra fókuszáltam mindig és nagyon jó játékosokat sikerült megvernem. Nem is tudtam mennyi az eredmény, soha nem is figyeltem arra, csak azt mondtam magamnak, hogy a következő pontot megnyerem és végül sikerült elődöntőbe jutni, ami úgyis nagyon-nagyon jó teljesítmény lett volna, ha teljesen egészséges vagyok és rendesen fel tudok készülni a versenyre. És napról napra jobb lett a vállam, most már szinte teljesen tökéletes.

Kalocsai Peti

„Pozitívabb lettem, hiszek magamban.” (Villő, (12), úszás)

"Sokkal jobb lett a teljesítményem edzésen és versenyeken is." (Oli, (25) kézilabda)

"Változott pozitív irányba a hozzáállásom mindenhez!" (Máté, (19) kosárlabda)

"Sokkal jobb a hozzáállásom, ezt mások is észreveszik." (Jocó (42), edző)

"Nagyon sokat változott jó irányba a felfogásom és az eredményeimen is látszik, jobban megy minden." (Ricsi (15), foci)

"Pozitív irányba változott a gondolkodásom." (Peti (23), kézilabda)

"Kitartóbb vagyok és kizáróm a nyomi és negatív embereket az életemből :) :) :) és mindennap történnek apró csodák velem!" (Julcsi (28), kézilabda)

"Nagyon sokat változott a hozzáállásom, a dolgoknak szándékosan a pozitív oldalát nézem, és arra koncentrálok. (Pl verseny előtt nem azt mondom magamnak mint régebben, hogy "csak menjen ma jól" hanem azt hogy "ma jól fog menni" - és hiszek is benne!)" (Soma (16), falmászás)

"Nagyon jót tett és mindenkinek ajánlom!" (Kevin, (17), foci)

"Egyre jobb, egyre nagyobb az önbizalmam." (Rebi (14), tánc)

M., kosárlabda

Amióta elvégeztem a tréninget, már nem húznak fel a játékvezetők. Nyugodt tudok maradni és ez mindenkinek jobb így . 

P. Lukács (18), kézilabda - beállós

Mentálisan rengetegett segített a tréning.Jobban tudok meccs közben összpontositani. Az eredmény nálam hamar érzékelhető volt, így sok önbizalmat adott és hitet :) Már nem izgulok és görcsölök meccsek előtt, mert ezáltal megtanultam ezt is kezelni. Minél többet foglalkozom vele, annal jobban használ :) 

Laca (17) kézilabda - szélső

Sokat segített abban,hogy régebben a pályán amikor hibáztam valamit az felidegesített és utána nem nagyon tudtam koncentrálni,de az agykontroll után higgadtan át tudtam gondolni és fejben kijavítani a hibát. Meg amikor valami olyan történik a pályán vagy az edzésen amitől felhúznám magam akkor sokkal jobban le tudok nyugodni és átgondolni az egészet. Mindenkinek ajánlom, aki sportol.

Peti (13), tenisz

A foglalkozásokon ellazult vagyok, nagyon jó, hogy csak rám figyelünk. Megtanultam ellazulni, alfában lenni, vizualizálni, azaz elképzelni, mit akarok. Már mindig előre tekintek, a hibákat később javítom. Ajánlanám azoknak a sportolóknak, akiknek fejben fejlődni kell.

J.B. (33), triatlon

Versenyek előtt használom a technikákat, és az úszás is jól ment a legutóbbi külföldi versenyen, pedig korábban mindig azt kellett behoznom a futással és a bringával. A megerősítéseket használom és a vizualizációs technikákat. Az eredményeim eddig is jók voltak, de most még könnyebben érem el őket, sőt, a féltriatlonon 17 percet javítottam. 

16 éves falmászó

Edzésen jobban koncentrálok a tréning óta, és a versenyen is jobban megy a mászás. 

A múltkori nemzetközi versenyen a 4-5.próbáknál is ki tudtam adni magamból a maximumot, a verseny előtt reggel is relaxáltam, meg a 3ujj technika tökre bevált, végre progresszívnak éreztem a mászásomat.

Tóth Benedek 16 éves, strandkézilabda

Sokban segített a mentális tréning. A hullámvölgyekből való kikerülésnél,gondolatok összeszedésénél, kevésbé fáradtam el fejben,közérzetemet javította.

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot:  >>

Telefon/Phone

+3630251-0176

  • Facebook
  • Instagram