top of page
Kids with Capes

Gyerekként is egyre jobban!

Önbizalomnövelő motivációs kártyacsomag 5-13 éveseknek

Ha egy gyermek önbizalma és önbecsülése erős, felnőtté válva világokat képes megrengetni. A legfontosabb számára az őt körülvevő személyek elismerése, dicsérete, kedves szavai, az elért kisebb-nagyobb sikerek és eredmények, a szeretettel és élményekkel megélt gyerekkor.
 
Sokat számít az is, hogy milyen a magában zajló kommunikációja, milyen a belső beszéde. Még a pozitív gondolkodású gyermekeknek is jól jön időnként egy-egy biztatás, amibe adott helyzetben kapaszkodhat.
Ezek a megerősítések átsegíthetik a nehezebb napokon, a kihívásokon, a váratlan helyzeteken.
 
"Amióta megvettük a kártyákat, minden nap használjuk! A reggeli készülődés részeként húznak a gyerekek egy-egy üzenetet és magukkal viszik aznapra. Este elmesélik, ha történt valami érdekes, ami kapcsolatos a megerősítés témájával." Reni, háromgyermekes
édesanya

Kedves Megrendelő! A 2024.01.10-2024.01.20. között beérkezett megrendeléseket feldolgozom, de a postázás ebben az időszakban szünetel, minden beérkezett megrendelés küldése 2024. január 20-tól történik (akkor elsőbbségi postával). Megértésedet köszönöm!
minta.png
wix12.png
Egyre jobban_canva_ár.png
Megrendelés Gy

Ha szeretne rendelni a naplóból, kétféleképpen teheti meg:

1. Kártyás fizetés: az OTP Bank SimplePay rendszerén keresztül kártyával fizethet. Amint a fizetés megtörténik, megkapja a számlát a befizetésről, és a rendelése útjára indul. A csomag postán érkezik elsőbbségi küldeményként, általában 2-5 munkanapon belül. 

2. Utalásos fizetés:

ebben az esetben a megrendelést követően díjbekérőt küld a rendszer, ami alapján befizetheti a megrendelés ellenértékét. Amint a fizetés megtörténik, megkapja a számlát a befizetésről, és a rendelés útjára indul. A csomag postán érkezik elsőbbségi küldeményként, általában 2-5 munkanapon belül. 

bottom of page