top of page

Elengedés/Befogadás

Van, hogy elengedni szeretnék valamit, van, hogy kinyitni magam a befogadásra. A kártyacsomag mindkét irányban támogat.

A saját életünk teremtőiként fontos, hogy időnként elengedjünk olyan kötődéseket, amelyek már akadályoznak, mintsem előre visznek minket, és kinyissuk magunkat az új befogadására. A vágyainkat nem kell elengednünk, sőt, minél inkább a vágyott állapotba képzeljük magunkat, annál inkább jelenik meg a fizikai valóságunkban. 

Önállóan is alkalmazható, de a Változáskártyával kiválóan meg lehet alapozni a folyamatot. Megrendeléskor az Elengedés/Befogadás+Változáskártya választható ajánlatként csomagban kedvezménnyel vásárolható meg. 

Kedves Megrendelő!

Rendelést jelenleg csak utalásos díjfizetéssel tudunk teljesíteni. Kérem, amennyiben terméket szeretne rendelni, írja meg a pontos számlázási és szállítási adatokat a horvathbrigi.veszprem@gmail.com e-mail címre. A termékek postán érkeznek, nem kell átvenni. Amennyiben munkahelyi címet ad meg, kérem, hogy a munkahely pontos megnevezését is írja meg. Köszönöm! Horváth Brigi

Kártyák
3.png
1.png
dobozban.jpg
kártyák.jpg
3.png
23.png
24.png
23.png
24.png
1.png
Leírás
2.png

A kártya ára: 9000 Ft/csomag, amely tartalmazza a szállítási költségeket is. A Változáskártyával rendelkezőknek 1000 Ft kedvezmény/csomag. 

bottom of page