top of page
Fencer with Mask

SportHack - Sportolók mentális felkészítése

A sport ma már sokkal többről szól, mint fizikai edzések és versenyek véget nem érő sorozata. A sikeredhez persze ma is a hozzáállásod, szakértelemmel összeállított edzés és a szakmailag felkészült edződ támogatása a legfontosabbak, ugyanakkor, ha nagyobb céljaid, álmaid vannak a sportkarriered tekintetében, a mentális állóképességed fejlesztése is elengedhetetlen. 

Te is léphetsz nagyobb lépésekkel a megvalósítás felé, hiszen minden válasz, minden lehetőség ott van benned is!

Fiatalabb korban a csoportos tréning kiváló lehetőség a mentális felkészülés alapjainak megtanulására. 13-14 éves kor felett és felnőtt sportolóknál az egyéni tréning a leghatékonyabb. 

Student Behind the Books

MemoHack - Mentális felkészítés diákoknak

Megtanulhatod hogyan legyél nyugodt és magabiztos vizsgázó, illetve a leghatékonyabb tanulási technikákat is érdemes megismerned. 

2023október.png

Gyerekagykontroll tanfolyamok

A mai korban élő gyermekeknek rendkívül gyorsan változó, hektikus világban kell megállniuk a helyüket. Persze nagyon ügyesek és alkalmazkodók, és találékonyságukkal, teherbírásukkal sorra okoznak meglepetéseket nekünk, az előttük járó generációknak. Még nekik is jól jön azonban, ha van néhány iránymutató gyakorlat, praktika az életükben.

SportHack_tr
MemoHack_tr
Agykontroll_tr

"Időről időre megéri behunyni a szemedet, és azt mondani magadnak a sötétben: "Én vagyok a varázsló, és amikor kinyitom a szememet, látni fogom a világot, amelyet én teremtettem, és amelyért csak én vagyok felelős." (Richard Bach, amerikai író)

bottom of page