MAGABIZTOSAN ÉS MOTIVÁLTAN

a sportban

a tanulásban

a gyerekkorban

 

Sportolók mentális felkészítése

A sport ma már sokkal többről szól, mint fizikai edzések és versenyek véget nem érő sorozata. A sikeredhez persze ma is a hozzáállásod, szakértelemmel összeállított edzés és a szakmailag felkészült edződ támogatása a legfontosabbak, ugyanakkor, ha nagyobb céljaid, álmaid vannak a sportkarriered tekintetében, a mentális állóképességed fejlesztése is elengedhetetlen. 

Te is léphetsz nagyobb lépésekkel a megvalósítás felé, hiszen minden válasz, minden lehetőség ott van benned is!

Motivációs kártyák, munkafüzetek, naplók

Sokféle élethelyzetben, több területen is szükségünk lehet időnként saját magunk motiválására. Erre számos módszer kínál megoldást és gyakran párhuzamosan érdemes bevetni néhányat. A motivációs kártyák segítségével a tudatalattinkra gyakorolhatunk hatást, pusztán az olvasgatásukkal, vagy esetleg a véletlenszerű kártyahúzással. 

Mentális felkészítés diákoknak

Megtanulhatod hogyan legyél nyugodt és magabiztos vizsgázó, illetve a leghatékonyabb tanulási technikákat is érdemes megismerned. 

Nyolcadikosoknak szervezett mentális felkészítésem hamarosan online is elérhető! 

Gyerekagykontroll tanfolyamok

A mai korban élő gyermekeknek rendkívül gyorsan változó, hektikus világban kell megállniuk a helyüket. Persze nagyon ügyesek és alkalmazkodók, és találékonyságukkal, teherbírásukkal sorra okoznak meglepetéseket nekünk, az előttük járó generációknak. Még nekik is jól jön azonban, ha van néhány iránymutató gyakorlat, praktika az életükben.

"Időről időre megéri behunyni a szemedet, és azt mondani magadnak a sötétben: "Én vagyok a varázsló, és amikor kinyitom a szememet, látni fogom a világot, amelyet én teremtettem, és amelyért csak én vagyok felelős." (Richard Bach, amerikai író)