top of page

"Szeretném, ha gyermekem magabiztos lenne!"

Szülőként teljesen természetes, hogy erre törekszünk, hiszen a gyerekek akkor tudnak leginkább kibontakozni, ha az önbecsülésük erős.

 Ez az a terület, ahol már egy kis fejlődés is hatalmas előrelépést jelent, óriási változásokat hozhat. Ezért minden egyes tréningemen fő szempont és minden egyes kiadványomat annak szellemében alkotom meg, hogy támogassa a gyermekek magabiztosságát önmagukba vetett hitét:

Gyerekagykontroll
2024_tenf_ak.jpg

Agykontroll Tanfolyamok

VESZPRÉM

9-14 évesek

2024. október 12-13. (szo-vas)

7-10 évesek: 

2024. október (pontos időpont hamarosan)

 ISMÉTLŐ (9-14 évesek): 

2024.

A SportHack tréningről IDE kattintva olvashatsz!

BeFunky_HAPPY-CHILDREN.jpg.jpg

Az agykontrollról szülőknek

Ha Te magad már végeztél agykontrollt, szinte nincs is kérdés, gyermekednek is meg szeretnéd adni a lehetőséget a hatékonyabb gondolkodásra és a könnyebben elérhető sikerekre. 

Ha még nem találkoztál az agykontrollal: elsőre akár ijesztőnek is tűnhetne… agy+irányítás? 

José Silva (1914-1999), az Agykontroll relaxációs módszer és önfejlesztő technikák kidolgozója, aki autodidakta módon fedezte fel, hogy agyunk jóval nagyobb százalékát vagyunk képesek használni, ha az általa kifejlesztett és tesztelt technikákat megtanuljuk és használjuk. Saját gyermekei iskolai eredményein kezdte el tesztelni kutatásai sikerét, és sok-sok év alatt könnyen megtanulható és alkalmazható módszert adott a kezünkbe, mellyel hatékonyabbá tehetjük a gondolkodásunkat, tanulásunkat, gyorsabban érhetjük el céljainkat.

teen-1718115_960_720.jpg

Mikor hasznos az Agykontroll?

​Sokszor gondolok arra, mennyivel könnyebb lett volna, ha jóval korábban - akár már gyerekkoromban - ismertem volna a technikákat, vagy még jobban ráhangolódtam volna az ösztöneimre, a belső hangra. Ezért vagyok nagyon boldog, hogy már 2008 óta lehetőségem van egyre több gyermeknek átadni ezt a tudást, és hozzájárulni az igazi céljaik, vágyaik megvalósításához.​

 • Ha szokásunkat meg akarjuk változtatni

 • Ha segíteni akarunk másoknak vagy magunkon

 • Ha ismerősünknek vagy nekünk fájdalmunk van

 • Ha fáradtak vagyunk

 • Ha kérdésünk van

 • Ha gyorsabban akarjuk célunkat elérni

 • Ha tanulunk, sportolunk,  dolgozunk

 • Ha betegek vagyunk

 • Ha minden rendben van, és szeretnénk, hogy így is maradjon

Gardening Tools

Technikák

A tanfolyamon a gyerekek életkorához (7-14 év) igazítva interaktív, játékos formában megmutatjuk miért fontos a gondolat-nagytakarítás, és beprogramozzuk a következő technikákat: 
 • lazítás a 3-ról 1-re módszerrel

 • alvás- és ébredéskontroll

 • képzeletbeli képernyő

 • memóriafogas

 • elmetükre

 • fájdalomkontroll

 • 3-ujj technika

 • szokáskontroll,

 • valamint megalkotjuk a kuckót,

 • megbeszéljük a szavak erejét és rengeteg egyéb érdekességet.

körbevonat.jpg

A tanfolyamról

A tanfolyam időtartama: két nap.
A tanfolyamra, kérlek hozd a következőket:
 • két darab igazolványkép, (az első napra kell hozni)
 • éhség- és szomjúságcsillapító
 • tolltartó, ragasztó
 • egy sima füzet
 • egy kisebb pokróc, pléd, esetleg párna
olivér.jpg

Sikerek

Bármely módszer akkor ér valamit, ha annak használatából eredmény származik. Nagyon fontos a motivációnk és lelkierőnk megőrzése érdekében, hogy saját sikereinket is őrizzük, gyűjtsük. Lehet ezt úgy, hogy egyszerűen leírjuk, de készíthetünk sikerdobozt, vagy sikerüveget is, amikből ki-kihúzunk egy-egy korábbi eredményt, amikor éppen szükségünk van önmagunk vagy mások bátorítására.

 

Kedves Brigi!

Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy részt tudtak venni a gyerekek a képzésen. Nagyon élvezte a Liza is és a Zsombi is. Lizának nem okozott gondot, hogy ő volt a legnagyobb elmondása szerint 2 társa is akadt, akikkel barátságot kötöttek. Márkó már egyből vasárnap arról beszélt, hogy szeretne ismétlő napra jönni, olyan jól érezte magát. :)

Elkezdték használni a praktikákat, főleg az ébredés programozást és a 3 ujj technikát. Voltak apró sikereik, de nem jegyeztük fel őket, csak most olvastam a leveled, majd ezután igyekszem figyelni erre.
 

Kedves Brigi! 

Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy Henrik részt vehetett a tanfolyamon. Csodálatosan érezte magát. Már első este azt kérdezte, mikor mehet újra .

Annyira fellelkesült, hogy kedvet kapott újra a bátyja is a tanfolyamhoz. 

Szuper két nap volt, Henrik hasznosítani fogja a tanultakat biztosan. Az ébredés kontroll már sikerült :) 

One Coin

Árak

A kétnapos agykontroll tanfolyamok ára országszerte egységes. Gyerektanfolyamot végzettek később a felnőtteknek szóló kurzust (4 nap) már olcsóbban végezhetik el.
A tanfolyam ára:  34.000 Ft/fő
Testvérkedvezmény: 4000 Ft/fő
Az Agykontroll-alapítvány a nehéz anyagi helyzetben élő, ám önmagukon segíteni akarókat támogatja, hogy ők is elsajátíthassák az agykontroll módszerét. Postacím: Agykontroll-alapítvány, 1389. Budapest Pf. 115.              Telefonszám:  1/210-3991
gyerekként _fb_0423.png

Gyerekként is egyre jobban!

A Gyerekként is egyre jobban! pakli 24 db színes, kétoldalas kártyát, azaz 44 jól célzott, kedves üzenetet tartalmaz, elsősorban  5-13 éves gyerekekre szabva. 
végleges borító_eleje.png

Kölyöknapló

Önbizalomerősítő motivációs napló 8-14 éveseknek. 

Hamarosan rendelhető!

18 önismereti és önbizalomnövelő oldal, 30 naplóoldal lustább napokra, 30 napló oldal kreatívabb napokra

Agykontrollos sikerek

Bármely módszer akkor ér valamit, ha annak használatából eredmény származik. Nagyon fontos a motivációnk és lelkierőnk megőrzése érdekében, hogy saját sikereinket is őrizzük, gyűjtsük. Lehet ezt úgy, hogy egyszerűen leírjuk, de készíthetünk sikerdobozt, vagy sikerüveget is, amikből ki-kihúzunk egy-egy korábbi eredményt, amikor éppen szükségünk van önmagunk vagy mások bátorítására. 

JELENTKEZÉS

 

zita.jpg

Hiszem, hogy a gyermekagykontroll nélkül nem sikerülhetett volna! Élete első országos bajnoksága egyéniben és ezen kívül csapatban bronzérmes!

Zita, (11) édeasanyja

Sikerek
csopi1.JPG

2019. szeptember

Kedves Brigi! Andris anyukája vagyok, Andris a múltkori kezdő tanfolyamon vett részt. Már az első nap úgy jött haza, hogy ez a legklasszabb dolog amiben valaha részt vett! Azóta is használja a tanult technikákat, a töri témazáróra is ennek segítségével készült és nagyon jól sikerült! Szóval szeretném neked megköszönni ezt a szuper lehetőséget! Biztosan fogunk még menni hozzád! Köszönünk mindent!

Andris, 12 éves

olivér.jpg

2019. szeptember

“Kedves Brigi! Máris egy szuper eredményről tudunk beszámolni. Olivér tavaly 2. félévtől hadilábon állt a nyelvtan dolgozatokkal. Hiába tanultunk rá ezerrel, valahogy a tudását nem sikerült a dolgozatban kihoznia magából. Mivel hétvégén végig az agykontroll tanfolyamon volt, így tanulásra nem is volt idő a hétfői nyelvtan témazáróra. A felkészülés abból állt, hogy mondtam neki, hogy úgy aludjon el, hogy elhiszi magáról, hogy tudja az anyagot és a dolgozatnál nem fog izgulni, úgy fogja megírni mintha csak egy órai munka lenne. Tegnap boldogan jött haza, hogy 5-ös lett a témazárója. :-)
Annyira jó volt Őt így látni!”
Olivér édesanyja

Olivér (9)  édesanyja

domi1.jpg

Veszprém 2019- július

"A zene kiskorom óta nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Nyolc éves koromtól hegedülök. Hamar kiderült, hogy zenei pályára szeretnék kerülni. Két éve végeztem el az agykontroll tanfolyamot Briginél. Felvételim előtt pár hónappal segített átismételni a gyakorlatokat, mentális feladatokat. Nem csak a kiváló hegedű tanáromnak (Gál Csilla), sok gyakorlásnak és támogatásnak köszönhető hogy felvételt nyertem a Budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumba, hanem Briginek is. Remélem a továbbiakban is tudom majd alkalmazni a tanultakat. "

Varga Dominika hegedűművész

Boti1.jpg

Veszprém

"Szia Brigi Boti vagyok 😊 nagyon jó volt a tanfolyam, bármikor visszamennék! Múlt héten a 3 ujj technikával megnyertük a diákolimpia körzeti döntőt, én vtam kapuban 🙏🏻👍😊 eljutottunk a megyeire 26-án 😊Köszönöm puszillak

Huszka Boti (9) anyukája

ujzbence_2.jpg

2019. március

"Kedves Brigi ! 
Köszönöm az agykontrollon tanultakat , mert ezeknek hála ma nyertem egy versenyt . 
Bence"

 

Folytatás (0412): 
Mivel továbbjututtunk a megyeire, ezért ma ott is voltunk és indultam csapatban és egyéniben ( " Ki a mester két keréken " ( elméletben , gyakorlatban.)). Csapatban 3.-ak lettünk egyéniben pedig 2. a megyében. Köszönöm : Bence

Ujcz Bence (9)

20180717_104339.jpg

Balatonalmádi

  Boróka (11) és Anna (7) kérésére megosztom Veled a kezdeti sikereinket. 

  Nem rég voltak lovas táborban a gyerekek, ahol az utolsó napon a Boró karját megharapta az egyik ló. Természetesen a legjobb tudásunk szerint kezeltük, és számomra is hihetetlen gyorsasággal gyógyult a seb, ugyan jó volt a kenőcs, na de ennyire.... Aztán a Boró elmesélte, hogy ő esténként gyógyítgatta magát, a kuckójában leradírozta a karjáról a sebet. 

   Az Annával pedig relaxálni szoktunk, általában ebéd után. Először ő kérte, aztán volt hogy én vetettem fel. Volt, hogy belealudt és először csalódott volt, hogy ő akkor nem is relaxált (de 2 órát aludt ), de most már ha meg is esik, nem zavarja.    És már több célt is megfogalmaztak, amire programozni szeretnének.  Köszönöm, hogy az agykontrollal való első találkozásukat ilyen pozitív élménnyé tetted, ez nagy öröm nekem!...”

B. Bogi Boró és Anna édesanyja

Kids with Capes

(Dorina édesanyjától): Szeretném megosztani Veled Dorina eddigi két legnagyobb sikerélményét. Az első, hogy elmetükör segítségével nagyon szép lett az arca, az ekcéma múlóban van. 

A másik pedig, hogy Kaposváron futball meccse volt és az öltözőben, a padon hagyta a fehérarany fülbevalóját. Amikor hazajött és észrevettem, azonnal hívtam az edzőjét, Ő megígérte, hogy felhívja a kaposvári edzőt, hogy keresse meg. Én ettől függetlenül Dorinával együtt agykontrolloztam, elképzeltük, hogy megtalálják a fülbevalót és vissza fog kerülni hozzánk. Vártam 4 napot, majd hívtam az edzőt, mit tud a fülbevalóról? Azt mondta, hogy nem tudta felhívni a kaposvári edzőt, mert nincs meg a telefonszáma. Megkérdeztem tőle melyik stadionban voltak és hányas

öltözőben. Felhívtam a stadiont és elkérték a telefonszámomat, mondván, hogy utána néznek. Egy kis idő után értesítettek, hogy megtalálták és odaadják a kaposvári edzőnek, aki következő héten Nagykanizsára elhozza Dorinának. Nagyon örültünk és mondtam kislányomnak, hogy Én tudtam nem veszhetett el, mert egy pillanatig sem gondoltunk erre.

Vörös Dorina (12) édesanyja

boldog gyermek.jpg

Veszprém

"Valahogy kiment a fejemből, hogy irodalomdolgozatot írunk, és nem készültem rá. A suliban, a  többiektől tudtam meg. Először rossz érzés volt, de aztán gyorsan 3-ujj technikával átolvastam az anyagot óra előtt a szünetben. Hibátlan 5-ös dogát írtam!"

Tóth Hanna

bottom of page