A sikerek adják az egésznek a lényegét. Ugyanakkor a sikereket nem csupán eredményekben mérhetjük. Ugyanolyan fontos siker, ha valaki magabiztosabban versenyez, vagy "jobban bent voltam a meccsben", "tudtam kezelni az edzőt", "elengedtem a hibát" és még ezer hasonló jó megoldás. Itt gyűjtjük a sikereket, hogy másoknak is motivációul szolgáljon. 

Kacskovics Balázs, tenisz

KacskovicsB.jpg

Balázs igazán fel tudja magát hozni a nehéz helyzetekből, nagyon nagy küzdő és remek teniszező. Szerintem sokat hallunk még róla a következő időkben :) 

A képen: Valkusz Márk és Kacskovics Balázs a Golden Ace Kupa F12 páros versenyén bronzérmet szerzett! 2020.08.23.

Lipp Máté, tenisz

lipp máté2.jpg

Lipp Máté (11) a Kinder kupán (2020. 08.02.) első helyet szerzett! Máté - kora ellenére - eszméletlen ügyesen alkalmazza  a mentális trükköket és nagyon szépen halad céljai felé. 

Thomas Jackson, golf

thomas.jpg

Thomas (15) egyre jobb eredményeket hoz a golfversenyeken. Az utóbbi két versenyén dobogós. Rendkívül szorgalmas és figyelmes fiatalember, aki folyamatosan szívja magába a tudást - és ami a legfontosabb - rögtön a gyakorlatban is alkalmazza azt!

Kovács Vili, tenisz

vili.jpg

Vili (15) szépen építi be a tanultakat. Utóbbi versenyein dobogós. Park Kupa: 

F16 II.kat egyéni II.hely , illetve Páros III.hely (Liszka Marton - Kovács Vili).

Fröhlich Bálint vívó

25439039_1843743358969282_69196320194639

Bálint kardvívásban junior bronzérems, csapatban pedig ORSZÁGOS BAJNOK! ((Nagy Martin, Urbán Tamás és Rabinowitz Benjamin csapattársakkal)) Bálint egy nehezebb időszak után sikeresen készült fel a junior versenyekre és kitartóan alkalmazta a mentális technikákat. Szívből gratulálok!

Tímár Geri (20, kosárlabda) 2019. február 1.

Basketball Dribble

Tímár Geri (20, kosárlabda) 2019. február 1.

"Eddigi legjobb meccsemet játszottam, és legtöbbet is, volt önbizalmam is olyannyira, hogy volt hogy magamhoz ragadtam az irányítást és én irányítottam" Geri elvégezte az alapokat a tavalyi évben és most egy kis megerősítésre volt csupán szüksége. 

Strommer Soma mászó

soma.jpg

Soma Magyar Bajnok!

Most szombaton volt a Boulder Magyar Kupa utolsó, 5. fordulója. Az idei év egyik legnagyobb célja volt számomra, hogy az év végén a dobogó tetejére állhassak.😊Egyáltalán nem volt könnyű, voltak hullámvölgyek, mélységek és magasságok, de büszkén jelenthetem, hogy életemben először, 2017-ben Magyar Bajnok vagyok!😊🔥🎉🏆🏆Hatalmas köszönet mindenkinek, aki segített elérni ezt a célomat!😁❤És még Soma rövid értékelése a mentális felkészüléséről: "Most tényleg számított a mentális felkészültség nagyon!7.-kent jutottam csak b döntőbe, és onnan kellett visszahozni, de tudtam hogy sikerülhet és végül úgy is lett"

Strommer Soma 1. helyet szereztt a ReelRock Boulder Versenyen (ŐsziKÉK Hegyisport Fesztivál alapos mentális felkészüléssel és jó taktikázással! Gratulálok! :) 

Burján jenci triatlon

jenci1.jpg

Burján Jenő új egyéni csúccsal menetelt végig az ExtremeMan nagyatádi triatlonversenyen: immár 11-szeres ironman-ként 9:55-ös idővel egyre jobb és jobb formában!

Szögi István Dániel, Újhelyi Luca, Guba Mara, Antman András, Kovács Lajos, Kovács Zsozsó

2017_június11.JPG

Sokat segített a mentális tréning, fejben sokkal koncentráltabb voltam a versenyt megelőző napokban is, a verseny előtt és közben is. Elhittem, hogy meg tudom csinálni azt, amit elterveztem és amire képes vagyok."
Szögi István Dániel MAGYAR BAJNOK lett a 122. Atlétikai Magyar Bajnokság 5000m-es számában. Gratulálok neki és edzőjének Anikó Stupiánnak! :) 
Luca Ujhelyi szuper versenyzéssel a MATSZ Zsebibaba Országos Egyéni Tornaversenyen összetettben bronzérmes lett! Gratulálok Luca! És persze az edzőidnek, a családi támogatásnak! :) 
Guba Mara élete első középtávú triatlonversenyén szuper versenyzéssel nagyon jó eredménnyel zárt! Nagyon büszke vagyok Rád! :) 
András Antman szintén első féltávú triatlonját nyomta végig szintén nagyon jó versenyzéssel! Hatalmas gratula! :)
Lajos Kovács pedig egy ezüst és egy bronzéremmel lett gazdagabb a Turul-kupa sziluettlövészet versenyén. 
Zsozso Kovács kiváló birkózással ment végig az országos csapatbajnokságban! Gratulálok neki! Mindemellett eredményes sportoló díjat is átvehetett testvérével Rebi Kovács-al együtt :) 
Mindenkinek hatalmas gratuláció!!

Ujhelyi Luca (9), torna

luca.jpg

Luca a felnőtt profi sportolókhoz hasonlóan gondolkodik a sportról, hajtja végre az edzéseket és éri el a sikereket! A Kenguru Torna Kupán összetett 1. helyezett és még különdíjakat is kapott. Előtte az FTC Albert Kupa Jövő Tornászbajnokai nemzetközi, összetett versenyen 7. helyezést ért el! Luca kitartóan edz és abszolút motivált tornász. Fizikailag és fejben is rendszeresen felkészül, neki is szívből gratulálok!

(Egy profi sportoló (16) visszajelzése 1 héttel a tanfolyam után)​

Girl Relaxing

"Már sokat használtam a technikákat például már a tanfolyam utáni napon is egyből be kellett vetnem a légzéses technikát mivel az edzőm pár órával az élő bemutató előtt hívott fel hogy szerepelnem kell és egy pillanatra beparáztam, de aztán az technikák segítségével mindent betettem a fejembe amire szükségem volt és a levegővétellel lenyugodtam"

Siskó Zsófia, 22éves,rúdugró magyar bajnok 

Tying Shoelaces

Egy nagyobb sérülés és kihagyás után, 2017.02.18.-án fedett pályás magyar bajnok lettem. A felépülésben és az utamon rengeteget segített az agykontroll és a sportkontroll. Az alaptanfolyamot már régebben elvégeztem, de idén januárban a tanfolyamon is részt vettem. A hétköznapokban,az edzéseken és a versenyeken is használom a tanfolyamon tanult technikákat, ami nagy nagyon sokat segít. Nem csak a sportban, de a hétköznapokon a civil életben is kétfontosságú számomra a rendszeres relaxálás. Az egészség megőrzéséhez is nagyon hasznos. Számomra az Agykontroll és ez a tanfolyam is egy-egy mérföldkő volt az életemben. Nem csupán a technika elsajátítása miatt hanem a tanfolyam családias hangulata, szuper közössége miatt is.

Hegyháti Zoé, 2018.

zoe1.jpg

Zoé Országos Bajnok 400 m gyorsúszásban! Zoé példaértékűen készül mentálisan, és felkészülésében nagyon jól együttműködik az edző-szülő-sportoló-mentális edző csapat :) Cikk róla a vehirsport.hu-n: itt. 

Kalocsai Peti 2017

yonex_1.jpg

Kalocsai Peti Pécsen a Tennis Europe versenyen és Hódmezővásárhelyen is döntőt játszott, és mindkét versenyen kiváló játékkal ezüstérmes lett.  Az U14-es Tennis Europe ranglista első 50 játékosa közé került, egészen pontosan a 45. helyre! Ezzel Peti a 2017-re kitűzött célját már elérte, úgyhogy újabbakat állított fel :) Kitartó munkával, szakmailag jól irányított edzéssel, abszolút támogató családi háttérrel és természetesen alapos mentális felkészüléssel sikerült mindez. Gratulálok!

Ninja Warrioir Hungary 2018. december

47573813_2387628341265670_26963170661215

“Én vallom, hogy a mentális tréning nélkül nem jutottunk volna idáig! Az elmúlt 10-12 napban nekem speciel nagyon nagy szerepet játszott, napi 2-3x is készültem fejben, de ahogy beszéltük, a másik két veszprémi hős is ” Soma Strommer -a Ninja Warrior győztese a verseny után (A két említett veszprémi hős: Máté Gyömrei és Róbert Janzsó, a két másik kitűnően teljesítő döntős ninja)🥋💪👏
A srácokkal készült teljes interjú olvasható a honlapon: 

A Veszprémi Ninják

Kovács Lajos Tibor lövészet - 2018

KOvácsLajos.jpg

Lajos országos bajnok sziluett puska optikai irányzék 100m - felnőtt férfi kategóriában. Néhány más versenyszámban is impozáns eredményeket ért el. Lajos egy-két éve kezdett lőni, és a jó hozzáállása, kitartó munkája és tehetsége mellett a mentális tréningen tanult gyakorlatokkal készülve máris országos bajnok! 

Könnyű puska fém irányzék 100m - felnőtt férfi Ezüstérem

Könnyű puska optikai irányzék 100m - felnőtt férfi Bronzérem

Sziluett puska fém irányzék 50m - felnőtt férfi Bronzérem

Sziluett puska fém irányzék 100m - felnőtt férfi 4. hely

Telefon/Phone

+3630251-0176

  • Facebook
  • Instagram