top of page
Keresés

Transzformáció

Frissítve: 2022. dec. 5.

MIKOR ÉREZZÜK, HOGY VÁLTOZÁSRA VAN SZÜKSÉG?

Amikor...


  • azt érzem, hogy benne keringek ugyanabban a szoros, fojtogató körben és képtelen vagyok megtenni azt az egy lépést,

  • nyom valami, ott ül a mellkasomon és folyamatosan nehezedik rám,

  • azt érzem, hogy mindjárt felérek a vízfelszínre és vehetek majd egy nagy levegőt, de valami az utolsó pillanatban visszaránt,

  • minden porcikám kiáltja, hogy nem a saját életemet élem, érzem, hogy hiányzik valami, de nem tudom, hogy mi,

  • ki szeretném kapcsolni a világot legalább egy kis időre,

  • tudom, hogy tennem kéne valamit, csak tanácstalan vagyok, hogy mit,

  • számtalan út van előttem, de nem tudok dönteni,

  • ha egyszerűen fejlődni akarok, mert tudom, hogy képes vagyok rá,

  • ha már eléggé „fáj”.

HOGYAN AKARUNK VÁLTOZTATNI?

AZONNAL

Általában azonnali megoldást szeretnénk, működjön gombnyomásra. És mondjuk, ha már fizetek érte, akkor esetleg legyen fájdalommentes és nagyjából ne is kelljen csinálnom érte semmit. Magamba nézni? Belső munkát végezni? Önismeretre szert tenni? Elfogadni, hogy azt hittem, hogy már ezen túl vagyok, és mégis van még vele dolgom?? Azt már nem!

KÜLSŐ SEGÍTSÉGGEL

A fenti helyzetek fennállásakor sokan segítséget szeretnénk. Lehet, hogy próbálkozunk különféle terápiákkal, tréningekkel, pszichológussal, pszichiáterrel, természetgyógyásszal, kineziológussal, théta healerrel, látóval vagy bármi egyébbel.

Ha szakemberhez fordulunk, nagy az esély rá, hogy segíteni fog. De csak akkor, ha hajlandóak vagyunk beletenni mi is az energiát. Ha nem mástól várjuk a változást, hanem elfogadjuk, hogy az csakis belőlünk indulhat ki. A szakember segíthet, jó kérdésekkel, célirányos technikákkal opciókat mutathat, lendületet adhat. Helyettünk viszont nem végzi el a belső munkát.


ÉSSZEL

A tudat 2000 bit/sec mennyiségű információval dolgozik, a tudatalatti 400.000.000.000 bit/sec mennyiségűvel. Mégis a tudatunkkal akarjuk megoldani a dolgokat. Holott a tudatalatti az igazi teremtő. Az ellentmondás ott van, hogy a tudatalattinkra is csak a tudatosból kiindulva tudunk hatni.


NA DE HOGYAN IS LEHETNE ÁTVENNI AZ IRÁNYÍTÁST?

Elfogadással. Annak elfogadásával, hogy vannak felettünk álló erők, így, mindent nem tudunk irányítani. Vannak azonban fontos tényezők, amelyek nagy hatással vannak valóságunkra és mi pedig hatással lehetünk ezekre. A három legegyszerűbb és legfontosabb eszköz:

1. A GONDOLATAINK TUDATOS IRÁNYÍTÁSA

Megfigyelés, negatív törlése, átalakítás, önszuggesztiók. Folyamatos belső munkát igénylő tevékenység, ugyanakkor sem plusz energia, sem plusz idő nem szükséges hozzá.
2. AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT NYELV TUDATOS MŰKÖDTETÉSE

Az általunk használt szavak, kifejezések által teremtjük a világunkat. A gondolat már átesett egy szűrőn mire leírjuk, kimondjuk, meghalljuk - befogadjuk. Ezáltal rendkívül erőteljes hatással van ránk, a világunkra.


3. A KÉPEK, AMELYEKET MAGUNK ELÉ VIZUALIZÁLUNK

Az egyik leghatásosabb, mégis legegyszerűbb eszköz. Álmodd meg, képzeld el, vizualizáld, amit szeretnél. „Ha meg tudod álmodni, meg is tudod valósítani!” Walt DisneyVan azonban egy különösen fontos kitétel: a második két pont akkor működik igazán, amikor az elsőt rendbe tettük.


MINDEZT HOGYAN HAJTSUK VÉGRE?

Általam használt, javasolt és alkalmazott eszközök, technikák: NLP (Neuro-lingvisztikus programozás, összetett eszköztár, gondolkodásmód), Agykontroll (Silva-módszer, elmefejlesztő tréning, összetett eszköztár), meditáció, relaxáció, légzőgyakorlatok, önismereti coaching-gyakorlatok.
A Változáskártya vásárlóinak kedvezményes ajánlatban fog érkezni a kiadás alatt álló Elengedés kártyapakli.

265 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page