A mentális tréning technikái

"Apám mindig azt mondta nekem, hogy legyek mindenkinél lelkesebb, és akkor boldogulni fogok." Bear Grylls, brit kalandor, író

brigiprofile_edited.jpg

Mentális tréner, spportpszichológiai tanácsadó

Horváth Brigi 

A mentális tréningen a sportpszichológiai eszköztár, az agykontroll vagy a sporthipnózis keretében több technikát, módszert ismerhetsz meg, amelyekből a neked leginkább megfelelőt fogod a mindennapokban használni. Mindig jó, ha van választási lehetőségünk, hogy az adott helyzetben a számunkra legmegfelelőbbet tudjuk alkalmazni. Természetesen elengedhetetlen része a hatékony fejlődésnek a megfelelő önismeret, amelyet folyamatosan fejlesztünk a találkozások során. 

Az alábbi meghatározások irányvonalak: nem kell választanod, hanem a folyamat során a megfelelő eszközökhöz nyúlunk a közös munka során. A módszereket nem keverjük, hiszen mindegyik eszköz egy másként közelíti meg a folyamatot, viszont szemezgethetünk bármelyikből. 

Hekkeld meg3.png

Általam kidolgozott módszer

SportHack

Az agykontroll módszere a legátfogóbb, mégis egyszerű módja az alapok elsajátításának. Az évek során rengeteg új módszert ismertem meg, és továbbra is az agykontrollt tartom a legfontosabbnak, mivel szinte minden más is benne van.  A SportHack agykontroll alapokon fejlődött és a sportpszichológia technikái bővitik.

logo.png

oklevél

Sporthipnózis 

A színpadi "elvesztem a fejem" vagy a "lebegek a testem felett", esetleg "öntudatlan állapot, amikor nem tudom, hogy mi történik velem" helyett a sporthipnózis valami egészen elképesztően hatékony módja a tudatalattinkra való ráhatásnak. A hipnózis során mindvégig tudatos vagy és ennek a módszernek a legnagyobb előnye a megfelelő szuggesztiók erőfeszítés nélküli befogadása. 

Soothing Bell

oklevél

NLP

A Neuro-lingvisztikus programozás alaptechnikái és módszerei is kiválóan alkalmazhatók a sportolói teljesítményed növelésére. 

CSPC-logo.png

oklevél

Sportpszichológiai tanácsadás

Van, amikor már tisztában vagy az alapokkal és a technikákkal, mégis szembetalálkozol egy új kihívással (pl. sérülés, rivális felerősüödése, élethelyzet változása, stb. ) és kicsit erre a helyzetre szeretné szabnid a már megismert technikákat. .

IMGCA-CertifLevel1Logo100.jpg

oklevél

Mentális tréning

A mentális tréning valójában mentális edzést jelent. A sportághoz szükséges készségek, technikai alapok fejbeni gyakorlása, javítása, megerősítése, új technikák megtanulása a fő cél. 

barca.jpg

oklevelek

Psychological Intervention Techniques and Psychological Variables and Sports Performance

A Barca Universitas képzésén tanultakat is folyamatosan építem be a tréningjeimbe. Izgalmas dolog a világ egyik legjelentősebb klubja képzésén részt venni, és számos ott bevált módszert és folyamatot megismerni. 

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot:  >>

Telefon/Phone

+36 30/251-0176