2016 szeptembertől csoportos formában is elindítottam a sportolóknak szóló, egynapos gyakorlati képzést, mely agykontroll és NLP-alapú mentális tréning. A tanfolyamokat Veszprémben és vidéken tartom.

Miért jó Neked a SportHack?

A mentális felkészülés alaptechnikái mellett hasznos tippeket, gyakorlatokat kapsz, melyeket már aznap sikeresen alkalmazhatsz. Mivel a nap folyamán többször együtt megcsináljuk a gyakorlatokat, már ott

*beszívhatod magadba a pozitív hozzáállást,

*növelheted a motivációdat

*megalkothatod saját mantrádat

*kristályosíthatod a céljaidat

*megtanulhatod a stresszkezelés alapjait

*gyakorolhatod a hatékony vizualizációt

*elsajátíthatsz néhány kiváló mentális hibajavító technikát

*rájöhetsz, hogy Te magad akarsz-e még jobb lenni

*beszélünk a sikeres sportolók rutinjáról

*belepillanthatsz az agykontroll lényegébe,

*és rengeteg mentális trükköt tanulhatsz, amelyeket természetesen a sport mellett az élet többi területén is alkalmazhatsz. 

A tanfolyam ára:

20.000 Ft/fő.

Az agykontrollt gyakorlók körében egyértelműen elfogadott hozzáállás, hogy, ami másnak jó, az nekünk is jó, ezért is gyógyítunk és segítünk önzetlenül. 

A sport szívügyem. Tapasztalatom szerint, ami teljesen ingyen van, azt sokszor nem becsüljük meg eléggé. Hiszem, hogy olyan eszközt adok a sportolók kezébe, amivel sportoló teljesítménye, ezáltal pedig a magyar sport még jobb lehet.

A tanfolyam bevételének egy részéből támogatom az Agykontroll Alapítványt. 

10 nappal a legutóbbi tanfolyam után: 

"Már sokat használtam a technikákat például az iskolában amikor ébren kellett maradnom mert nagyon fáradt voltam és már a tanfolyam utáni napon is egyből be kellett vetnem a légzéses technikát mivel az edzőm pár órával az élő bemutató előtt hívott fel hogy megint szerepelnem kell és egy pillanatra beparáztam de aztán a technikák segítségével mindent betettem a fejembe amire szükségem volt és a levegővétellel lenyugodtam. Működtek amiket tőled tanultam" (15 éves sportoló)

 

 

 

 

Lezárult tanfolyamok

SportHack: Veszprém, 2019. április 18.

SportHack: Veszprém, 2019. április 14.

SportHack: Veszprém, 2019. január 20. 

Sportkontroll Veszprém, 2017. május 21.

Sportkontroll Budapest 2017. január 22. 

Sportkontroll Budapest 2016. november 05. 

Sportkontroll Veszprém, 2016. szeptember 10.  

EDDZ FEJBEN IS! 

Hekkeld meg2 (1).png

Facebook:

Always Coffee First.png

Gyakori kérdések: 

Hol és mikor van a tanfolyam? 

Az időpontokat a hirdetésekben találod, a pontos helyszínről a jelentkezőket e-mailben tájékoztatom. 

Feltétel-e, hogy már legyen Agykontroll-igazolványom? Kik és hányan lesznek a tanfolyamon?

Nem, bárki jelentkezhet, az is, aki elvégezte a tanfolyamot és az is, aki nem. A tanfolyam résztvevői amatőr és profi sportolók, illetve olyan edzők, akik maguk is aktívan sportolnak. A sportágak tekintetében változatos összetételű a csoport. Az agykontrollt végzettek számára részben ismétlés a tanfolyam, ezért számukra kedvezmény jár az eredeti árból (18.000 Ft helyett 16.500 Ft/fő). A tanfolyamon maximum 15 fő részvételére van lehetőség.

 

Profi sportolónak kell lennem, hogy részt vehessek a tanfolyamon?

Nem. Viszont a tanfolyam akkor fog élményt nyújtani és eredményt hozni, ha a sportolást komolyan gondolod, és akarsz tenni is azért, hogy még jobban/könnyebben menjen vagy még eredményesebb legyél. Nincs ugyan megszabva, de a tanfolyam elsősorban a minimum heti 6-10 órát sportolóknak szól. Ha Te ennél kevesebbet sportolsz, de érdekel a tanfolyam, javaslom, hogy gyere el egyéni képzésre (a honlapon keresztül tudsz erre is jelentkezni).

Mit fogok megtanulni a tanfolyamon? Van lehetőség a tanfolyam után további tanulásra? Mit kapok a tanfolyamon?

Erről bővebben olvashatsz a honlapon (www.horvathbrigi.com vagy a Facebook oldalon (SportHack), de dióhéjban: a mentális felkészülés alaptechnikáit, a relaxálást, a hatékony vizualizációt, hibajavítást, célkitűzést, koncentrációs gyakorlatokat, egyéb tippeket, amelyek sportolói teljesítményedet segítik.

Egyénileg van lehetőség a továbbfejlődésre, utánkövetésre, vagy rendszeres mentális edzésre, de amennyiben alkalmazod a tanfolyamon tanultakat, magadtól is gyorsan fogsz fejlődni .

A tanfolyamon elsősorban a fejedbe kerül minden, amire ezután szükséged lesz. Természetesen lesz segédanyag is.

Mennyibe kerül a tanfolyam? Hogyan kell fizetni?

A tanfolyam ára 18.000 Ft/fő.  Ha agykontroll-igazolványod van, vagy 49 km-nél messzebbről érkezel, a tanfolyam ára 16.500 Ft. A tanfolyam árát a jelentkezés után kapott visszaigazoló e-mail alapján lehet utalni.

Ha elvégzem a tanfolyamot, fogom tudni egyedül is gyakorolni a technikákat?

Igen! Már a tanfolyam napján is, és pont ez a cél: hogy olyan eszközt kapj, amivel saját magadat tudod mentálisan optimális szintre hozni nap, mint nap, legyen az edzés, verseny, vagy akár az élet más területe is.

Telefon/Phone

+36 30/251-0176