Agykontrollos sikerek

Bármely módszer akkor ér valamit, ha annak használatából eredmény származik. Nagyon fontos a motivációnk és lelkierőnk megőrzése érdekében, hogy saját sikereinket is őrizzük, gyűjtsük. Lehet ezt úgy, hogy egyszerűen leírjuk, de készíthetünk sikerdobozt, vagy sikerüveget is, amikből ki-kihúzunk egy-egy korábbi eredményt, amikor éppen szükségünk van önmagunk vagy mások bátorítására. 

JELENTKEZÉS

 

Andris

2019. szeptember

Kedves Brigi! Andris anyukája vagyok, Andris a múltkori kezdő tanfolyamon vett részt. Már az első nap úgy jött haza, hogy ez a legklasszabb dolog amiben valaha részt vett! Azóta is használja a tanult technikákat, a töri témazáróra is ennek segítségével készült és nagyon jól sikerült! Szóval szeretném neked megköszönni ezt a szuper lehetőséget! Biztosan fogunk még menni hozzád! Köszönünk mindent!

Répásy Olivér

2019. szeptember

“Kedves Brigi! Máris egy szuper eredményről tudunk beszámolni. Olivér tavaly 2. félévtől hadilábon állt a nyelvtan dolgozatokkal. Hiába tanultunk rá ezerrel, valahogy a tudását nem sikerült a dolgozatban kihoznia magából. Mivel hétvégén végig az agykontroll tanfolyamon volt, így tanulásra nem is volt idő a hétfői nyelvtan témazáróra. A felkészülés abból állt, hogy mondtam neki, hogy úgy aludjon el, hogy elhiszi magáról, hogy tudja az anyagot és a dolgozatnál nem fog izgulni, úgy fogja megírni mintha csak egy órai munka lenne. Tegnap boldogan jött haza, hogy 5-ös lett a témazárója. :-)
Annyira jó volt Őt így látni!”
Olivér édesanyja

Varga Dominika hegedűművész

Veszprém 2019- július

"A zene kiskorom óta nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Nyolc éves koromtól hegedülök. Hamar kiderült, hogy zenei pályára szeretnék kerülni. Két éve végeztem el az agykontroll tanfolyamot Briginél. Felvételim előtt pár hónappal segített átismételni a gyakorlatokat, mentális feladatokat. Nem csak a kiváló hegedű tanáromnak (Gál Csilla), sok gyakorlásnak és támogatásnak köszönhető hogy felvételt nyertem a Budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumba, hanem Briginek is. Remélem a továbbiakban is tudom majd alkalmazni a tanultakat. "

Huszka Boti (9)

Boti focikapus

Veszprém

"Szia Brigi Boti vagyok 😊 nagyon jó volt a tanfolyam, bármikor visszamennék! Múlt héten a 3 ujj technikával megnyertük a diákolimpia körzeti döntőt, én vtam kapuban 🙏🏻👍😊 eljutottunk a megyeire 26-án 😊Köszönöm puszillak

Ujcz Bence (9)

Bence focizik és bringázik

2019. március

"Kedves Brigi ! 
Köszönöm az agykontrollon tanultakat , mert ezeknek hála ma nyertem egy versenyt . 
Bence"

Folytatás (0412): 
Mivel továbbjututtunk a megyeire, ezért ma ott is voltunk és indultam csapatban és egyéniben ( " Ki a mester két keréken " ( elméletben , gyakorlatban.)). Csapatban 3.-ak lettünk egyéniben pedig 2. a megyében. Köszönöm : Bence

Boró és Anna

Text.

Balatonalmádi

  Boróka (11) és Anna (7) kérésére megosztom Veled a kezdeti sikereinket 

  Nem rég voltak lovas táborban a gyerekek, ahol az utolsó napon a Boró karját megharapta az egyik ló. Természetesen a legjobb tudásunk szerint kezeltük, és számomra is hihetetlen gyorsasággal gyógyult a seb, ugyan jó volt a kenőcs, na de ennyire.... Aztán a Boró elmesélte, hogy ő esténként gyógyítgatta magát, a kuckójában leradírozta a karjáról a sebet 

   Az Annával pedig relaxálni szoktunk, általában ebéd után. Először ő kérte, aztán volt hogy én vetettem fel. Volt, hogy belealudt és először csalódott volt, hogy ő akkor nem is relaxált (de 2 órát aludt ), de most már ha meg is esik, nem zavarja.

   És már több célt is megfogalmaztak, amire programozni szeretnének.  Köszönöm, hogy az agykontrollal való első találkozásukat ilyen pozitív élménnyé tetted, ez nagy öröm nekem!...”

B. Bogi Boró és Anna édesanyja

Vörös Dorina, 12 éves, Veszprém

(Dorina édesanyjától): Szeretném megosztani Veled Dorina eddigi két legnagyobb sikerélményét. Az első, hogy elmetükör segítségével nagyon szép lett az arca, az ekcéma múlóban van. 

A másik pedig, hogy Kaposváron futball meccse volt és az öltözőben, a padon hagyta a fehérarany fülbevalóját. Amikor hazajött és észrevettem, azonnal hívtam az edzőjét, Ő megígérte, hogy felhívja a kaposvári edzőt, hogy keresse meg. Én ettől függetlenül Dorinával együtt agykontrolloztam, elképzeltük, hogy megtalálják a fülbevalót és vissza fog kerülni hozzánk. Vártam 4 napot, majd hívtam az edzőt, mit tud a fülbevalóról? Azt mondta, hogy nem tudta felhívni a kaposvári edzőt, mert nincs meg a telefonszáma. Megkérdeztem tőle melyik stadionban voltak és hányas

öltözőben. Felhívtam a stadiont és elkérték a telefonszámomat, mondván, hogy utána néznek. Egy kis idő után értesítettek, hogy megtalálták és odaadják a kaposvári edzőnek, aki következő héten Nagykanizsára elhozza Dorinának. Nagyon örültünk és mondtam kislányomnak, hogy Én tudtam nem veszhetett el, mert egy pillanatig sem gondoltunk erre.

Tóth Hanna, 12

Veszprém

"Valahogy kiment a fejemből, hogy irodalomdolgozatot írunk, és nem készültem rá. A suliban, a  többiektől tudtam meg. Először rossz érzés volt, de aztán gyorsan 3-ujj technikával átolvastam az anyagot óra előtt a szünetben. Hibátlan 5-ös dogát írtam!"

Gáspár Áron, 12

Balatonkenese

"Szeretem a törit, mindig is 5-ösre feleltem. De írásban valahogy 3-asokat kaptam. A tanfolyam után csak 4-es, 5-ös dolgozatokat írok. Legutóbb a Bocskay-felkelést képzeltem el dolgozat közben. Olyan jól, hogy 5-ös lett!"

 

 

Békefi Bence

Veszprém, 13

"Hát nem igazán voltam jó matekból...Elmentem nyáron (!) egyéni agykontrollos konzultációra, hogy erre gyúrjunk. Közben jártam persze tanárhoz is. Csináltunk Brigivel egy egyéni relaxációt kimondottan a matekra. Ezt hallgattam majdnem minden nap. Kb 3 perces. Szeptemberben az első matekdogát négyesre írtam meg! A tanár még meg is dicsért, 1,5 pont kellett volna csak az ötöshöz!"

 

Nóri, 9

Gyulafirátót

„Úszáson 48 hosszat tudtam úszni (10 hossz után már járt egy 5-ös). Az úszás előtt összetettem a három ujjamat, és arra gondoltam, hogy nagyon jó fogok úszni. És így is lett!”

Márk, 12

Veszprém

„Fontos kosárlabdameccs előtt nagyon izgultam, és amikor fölmentem a pályára, összetettem a 3 ujjamat és nagyon jól játszottam, sok pontot dobtam (32) és nyert a csapat és mindenki engem dicsért.”

 

Lili, 10

Gyulafirátót

„Anyukámnak parkolóhelyet kerestünk. Testvéremmel együtt elképzeltük, hogy a legjobb hely üres . És mire odaértünk, éppen kiállt egy másik autó!”  

Kriszta, 11

Veazprém

„Egyszer megkértem anyukámat, olvassa fel a környezet tanulnivalót. Lementem alfába és elképzeltem,a mit mond. 3x felolvasta, utána felmondtam neki. Másnap feleltem, és szóról szóra mondtam el az anyagot, de úgy, hogy mindent értettem. A tanárom is nagyon megdicsért!” 

Please reload

Telefon/Phone

+3630251-0176

  • Facebook
  • Instagram